Tietoja blogista

Tämän blogin on tarkoitus toimia julkisena paineena taiteen tekemiselle, kun ihminen on liian huono saamaan aikaan mitään ilman häpäisyn pelkoa.

Blogia kirjoittelee parinkympin huonommalle puolelle ehtinyt itseoppinut taideamatööri. Kun olotilana ei ole taideinnostus tai -kateus, aikaa kuluttaa opiskelut sekä erilaiset varsin hämärät toiminnot pasianssista alkaen.

Blogin lisäksi taidetta harrastan sekä yhdistystoiminnan (johtokunnassa) että yksityis- ja yhteisnäyttelyiden saralla. Näyttely-yhteenveto, “cv”, tulossa bloginkin puolelle myöhemmin.

Vaikka blogin sisältö on toistaiseksi kovin hevospainotteista, lienee paikallaan kertoa, että tarkoituksena on ottaa joka vuosi (uusi) aihe ja väline opeteltavaksi.
Vuonna 2010 aiheena oli viimeistä vuotta hevoset. Materiaalina oli aluksi vesivärit, mutta vuosi keskittyikin akryyliväreihin.
Vuonna 2011 aihetta ei materialisoitunut tilauslistan pituudesta johtuen. Välineeksi päätyi hieman vahingossa, ja erittäin pienimuotoisesti, puuvärikynät.

Normaalioloissa blogi päivittää keskiviikkoisin viikon aikana keskeneräisiksi jääneet työt (pääosin listana) ja sunnuntaisin valmiiksi saatetut kuvat (kuvina).
Välissä aina muuta huomiota ja aihetta.

Eikö blogi riitä?

  • yhteyden saat parhaiten blogin kautta tai lähettämällä sähköpostia kayhmk @ gmail.com.
  • työt tunnistaa signeerauksesta tai vesileimasta “KHMK”, mikä (yllättäen) on myös tekijän nimikirjaimet. Varokaa julkisiin tiloihin vapautettuja kuvia.
  • kotisivut/portfoliosivusto työn alla. Tylsiä huomioita Twitterissä vuodesta 2006: http://twitter.com/kayhmk.

Leave a Reply