Tilauskuvat

!HUOM. Tällä hetkellä joulutilaukset. Myös uusille!

Teen jonkin verran kuvia tilauksesta. Aiheena periaatteessa kaikki laidasta laitaan ja medioina aika laajasti kaikenlaista öljymaalauksesta digitaalisiin, lyijykynätöistä vesivärimaalauksiin. Mallikuvia voi selata blogista tai pyytää sähköpostitse.

Karkeita esimerkkejä hinnastosta:

  • A5 = 15 euroa
  • A4 = 30 euroa
  • A3 = 50 euroa
  • F10 (46×55 cm öljy- ja akryylimaalaukset kankaalle) = 60-80 euroa
  • pienikokoinen digityö (n. “kymppikuva”) = 10 euroa,
    seuraava koko (n. “13×18″) = 15 euroa
  • “luonnokset” puuvärein tai lyijykynin, kevyt vesiväri, koko noin A5 = 5 euroa

Jos olet kiinnostunut tilaustyöstä, ota yhteyttä sähköpostitse kayhmk @ gmail.com. Saatavilla lisää mallikuvia, lisäinformaatiota jne. Vastaan mielelläni kaikenlaisiin kyselyihin!

HUOM. Uusien tilaajien tilauksia otan vastaan vuoden 2011 loppuun. Vuoden 2012 alusta en ota vastaan uusia toimeksiantoja lukuunottamatta vanhojen asiakkaiden tilauksia. 

Poikkeus edelliseen:
Alekoiratilaukset. Otan muutaman (2-5 kappaletta?) tilauksen koirista alennettuun hintaan. Päätarkoituksena on kasvattaa portfoliota ja harjoitella. Hinnat ovat 10-50 prosenttia normaaleja tilauksia edullisempia.
Toimintaperiaate on “sika säkissä”: mitä enemmän vapautta, sen halvemmalla irtoaa. Koon (tai maksimihinnan) voi määritellä. (Tekniikkaa, tyylejä, värejä, jne. toki saa toivoa.)
Todennäköisesti tulen tekemään useamman version samasta aiheesta (= yhdestä koirasta), joista tilaaja saa valita haluamansa lunastettavaksi (ja jos sattuu useampi mieleinen, niin vaikka kaikki).
Kuvat teen slottien varausjärjestyksessä kun saan muun listani tyhjäksi. Kuvat menevät siis reilusti yli vuodenvaihteen. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä sähköpostitse kayhmk @ gmail.com.

VINKKI!
Blogista esimerkkejä voi katsella taggauksien kautta ryhmiteltynä tekniikoittain, esimerkiksi:
akryyli, lyijykynä (sisältää pääosin luonnoksia), puuvärit — lisää tageja sivun oikean reunan listassa!

Leave a Reply