Kesken, kuten minäkin

Blogin korkkaus

Taideblogi. Tuo luovan ja laiskan ihmisen ainoa tilivelvollisuus. Kaksi vuotta olen tapellut mielitekoa vastaan, mutta tässä sitä nyt ollaan.

Vuosi 2011 tulee olemaan monella tapaa erilainen vuosi verrattuna (muutamaan) aikaisempaan.

Ensinnäkin aion lopettaa hevosten harjoittelemisen. Tähän saakka olen treenannut hevosia erilaisten tutkielmien muodossa. Viime vuonna koin saaneeni tarpeeksi ja ensimmäistä näyttelyäni valmistellessani mieleni alkoi tekemään uusia horisontteja. En vieläkään ole päättänyt ihan tarkkaan mikä tulee olemaan vuoden 2011 aihe, mutta se on mahdollisesti kasvit (botanical art), kissat, linnut tai kotilot. Kerron heti kun tiedän.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö tekisi enää hevosia. Ei. Teen hevosia kun huvittaa, sellaisia kuin huvittaa. Harjoittelen vähemmän. Nautin enemmän. Ja tietenkin taistelen tilaustöiden parissa.

Toiseksi, tuttuun tapaan, on tiedossa uuden median opettelu. Tämäkin on vielä kolmen vaiheilla: vesivärit, pastellit tai puuvärit. Media tullee riippumaan kovasti siitä, minkä aiheen valitsen.

Kolmanneksi otan suunnitelmiini useamman ison päätyön. Näitä on jo listalla, katsotaan kuin ämmän käy! Tavoitteet ovat korkealla ja kaukana. (Tähän tulee omaa postauksensa aika varmasti.)

Neljänneksi: tänä vuonna lupaan ottaa taiteen vakavammin. Harjoittelen enemmän, teen paremmin, yritän saada myytyä ja kokeilen uutta. Mietin tavoitteet ja pistän itseni töihin. Olen tilivelvollinen jos ei muuta, niin tälle blogille. Lupaan myös muistaa nauttia taiteesta enemmän. Löytää itseäni. Ja ennen kaikkea — tehdä asioita loppuun!

Eiköhän tämä ollut tarpeeksi korkealentoinen ja syvällinen aloitus? Ainakin aikeeni lienevät tulleen selväksi.

Be the first to like.