VV #3 ja loppuunsaattamisen vaikeus…

VV #3 ja loppuunsaattamisen vaikeus…

Viikon valmiit #3 sanoo, että ei yhtään mitään. Miten tässä näin kävi? No en todellakaan tiedä. Olen väsynyt, en saa nukuttua ja viikonloppu katosi jonnekin. No niinpä. Selityksiä. En koskaan päässyt niiden jonossa olleiden “melkein valmiiden” finalisointiin. Ensi viikolla? Toivotaan.

Onneksi kuitenkin kaikki ei ole ihan niin synkkää. Kasa luonnoksia odottelee keskiviikon kokoelmapostausta, sain vastattua muutamaan pidempään roikkuneeseen sähköpostiin ja mietittyä hieman kisa- ja näyttelytöitä (joiden aihetta en vieläkään tiedä! eep!). Ai miten niin yritän näyttää asiat paremmassa valossa antamalla painoarvoa pienille ja asiaankuulumattomille osille?

Mutta tämä sai miettimään taas eräässä taideoppaassa ollutta neuvoa nopeaan kehittymiseen: “tee sata alkua”. Voi veljet, toivon todella, että se auttaa! Jos se olisi “tee sata kuvaa valmiiksi”, olisin todella pahassa nesteessä!

(Kuvana vanha työ, jonka kanssa olen useamman vaiheilla mitä sen kanssa uskaltaa tehdä!)

Be the first to like.