Taukoa mustista (VV#27, pt II)

Taukoa mustista (VV#27, pt II)

Tällä kertaa ei olekaan mustaa päivitettävää, vaan kaksi muunväristä (liian) pitkään odottanutta tilausta. Molempien kuvien kanssa koin suuria ongelmia, ehkä siksi, että molemmilla hevosilla oli hirvittävän kauniit ja tietyt värit. Toivottavasti tilaaja pitää niistä, vaikka eivät olekaan ihan niin lähelle mallien mukaisia kuin olisin toivonut pääseväni. Vielä viimeisenä iltana laitoin sekä ponit että taustat aika pitkälti uusiksi…

Harmaahallakko vuonohevonen. Jostain syystä pidän kovasti kuvaan eksyneestä herkän pinkin (!!) sävystä.

Ruunikko newforestinponi. Itse pidän kuvan raikkaudesta, “kylmyydestä”.

Joskus kuvat vain haluavat tulla erilaisiksi kuin niitä on yrittänyt tehdä. Ihan viimeisillä hetkilläkin. Ennen se teki minut hulluksi, mutta nyt olen miettinyt, että ehkä se on oikeastaan todella hyvä juttu. On kai se inspiraatiota sekin.

1 lukija piti tästä.