Keskiviikon keskeneräiset #1

Keskiviikon keskeneräiset #1

Koska lupaan tämän vuoden tavoitelistassani (jota en ole vielä saanut postattua näkyville) postaavani säännöllisesti, pakko se on alottaa heti näinkin tylsällä. Olen jonkin verran askarrellut tämän viikon aikana, mutta mitään suurempaa ei ole näytettävissä. Palataan asiaan sunnuntaina. Siis toivottavasti.

Sen voisin viime vuodesta kertoa vielä, että aikomuksestani huolimatta en ole tekemässä syvällisempää yhteenvetoa. Lähinnä siksi, etten asettanut blogia avatessani sen suurempia tavoitteita tai muutakaan. Toinen syy taas on viime vuoden saldon hirvittävä masentavuus. Jotenkin olisin kuvitellut saavani enemmän (ja) parempaa aikaan. En oikein ymmärrä minne se vuosi ja kaikki innostus ideoineen katosi!
Tänä vuonna kaipaan ainakin perinteisiä medioita, josko se auttaisi.

Mutta tässä kuitenkin pieni vilkaisu yhteen keskeneräiseen. Valitettavasti kuva ei ole ihan tuorein versio, mutta se nyt sattui olemaan jo valmiina. Lisäksi olen tekemässä muutamaa muuta suomenhevosta, islanninhevosta, arabia sekä ratsuponia. Palataan asiaan tarkemmin niiden kanssa.

2 lukijaa piti tästä.