Laiskuudentunnustus

Laiskuudentunnustus

Taas puuttuu välistä ties kuinka monta suunniteltua päivitystä! Olen hirvittävän huono. Syitä tietenkin on vaikka kuinka paljon, alkaen pääsykokeista ja toimimattomasta kädestä/selästä. Varsinainen syy kuitenkin on puhdas ja täysin jalostamaton laiskuus.

Tarkoituksenani oli säilyttää päivitettäviä kuvia yhteen isoon postaukseen, jonka tekisin vasta kun olisin siirtänyt blogin omalle sivutilalleni. En ole kuitenkaan saanut aikaiseksi, kuten fiksumpi olisi voinut ennakoida.

Olen kuullut, että blogin kanssa olisi ollut näkyvyysongelmia ja itse olen kokenut kauheaa tökkimistä. Tämän vuoksi siis siirrän blogin heti kun saan aikaiseksi — toivottavasti vielä tämän viikon aikana.

Uudet kuvat ja tarinat lisäilen sitten myöhemmin, nyt vain yksi maistiainen siitä aikaisemmin mainostamastani sarjasta. Parasta ensiksi, valitettavasti.

Be the first to like.