"30 day drawing challenge": tehtävänanto

“30 day drawing challenge”: tehtävänanto

Ihmiseksi, joka kokee lähes mahdottomaksi pysyä aikatauluissa, teen aika hitosti kiinteiden dedisten juttuja ihan vaan huvikseni! Niin myös näin elokuussa.

Yhtenä heinäkuun iltana, kun en jaksanut taaskaan tehdä mitään järkevää, siirsin kaikki seuraamani blogit (kyllä, enimmäkseen taidesellaisia!) feedlyyn. Samalla bongailin artsoup-blogissa “30 day drawing challengen”. Eli siis kuukauden mittaisen “kuva päivässä” -haasteen annetuilla aiheilla. Voitte ehkä kuvitella, että innostuin noin kolmessa sekunissa.

Siispä nyt elokuun yritän kovasti saada itseäni ruotuun ja piirtämään & maalaamaan jotain ihan muuta kuin aina vain hevosia — veikkaan, että tilaustöitä odottelevat kiittävät, kun (toivottavasti) löytyy ihan uutta intoa, energiaa ja näkemystä asioihin. Itselläni taas hajoaa pää, kun tekee mieli tehdä niin montaa erilaista juttua, mutta kun on niin paljon kaikkea, ei tiedä mistä aloittaa…

Joten nyt jotain pientä, erilaista ja toivottavasti ainakin enimmäkseen kivaa! Tässä ja nyt annan luvan itselleni tehdä ihan vain keskeneräisiä luonnoksia — josko oppisi malttamaan mielensä ja jättämään asioita vähän enemmän kesken? (Aiheesta seuraa oma postauksensa, jos koskaan maltan lopettaa sen viilauksen. ;D)
Katsotaan kuinka tässä vielä käy.

Kuvia postailen aina viikon kerrallaan, “noin” sunnuntaisin, kun nyt on tämä VV-rytmi päässyt kesän kiireiden mukana ihan unohtumaan (lupaan palata siihen taas viimeistään syyskuussa). Ennakkoon kiinnostavia aiheita voi vilkuilla ylhäällä julkaistusta challengen aikataulusta. Toivotaan, että aikaansaamani kuvatkin ovat kiinnostavia.

(Challengen kehittelijä/aloittaja ja alkukuvan tekijä, ilmeisesti nimimerkki freddog tumblr.comissa, on jäänyt vain kuolleeksi linkiksi, joten en voi  kertoa tai linkittää challengen tietoja tarkemmin.)

Be the first to like.