Päivittäiskuvien avaus

Päivittäiskuvien avaus

Kesäkuussa tenttiinlukujen yms. kiireiden lomassa,  kun en aina päässyt koneelle tekemään tilaustöitä, tein päivittäisiä luonnoksia “painting a day” -idealla. Koska olin niin kiireinen kesäkuussa, en ehtinyt kaikkia näitä pieniä kuvia saada valmiiksi aina samana päivänä, joten alkukuusta en saanut aikaiseksi aloittaa postauksia. Heinäkuun alku meni ohi myös jotenkin maagisesti, elokuu samaten, joten tästä syystä postailen kuvia nyt satunnaisesti — silloin kun muistan ja jaksan kuvata. Kuvat eivät myöskään tule olemaan täysin aikajärjestyksessä, mutta parhaani mukaan yritän säilyttää kronologiaa.

Olen jo pitkään haikaillut “painting a day” -idean toteuttamisesta. Koskaan vain ei tunnu olevan mahdollisuutta (lähinnä siksi, että akryyli- ja öljymaalaustarvikkeet ovat hankalia pitää mukana reissatessa, eikä muiden tekniikoiden harjaannuttamiseen ole [muka] ollut aikaa), joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni lukemisen ja reissaamisen lomassa.

Portfolion täydentämiseksi ja itseni kehittämiseksi päätin tehdä dailyt pastelleilla. Tilausten vuoksi en ole tätä ennen ehtinyt harjoittelemaan mitään systemaattisesti, joten oli jo aikakin kesällä saada jotain aikaan. Vaikka kuinka pientä ja “peruskamaa”.
Välillä oli oikein kivaa palata taas pastellien pariin, välillä se oli yllättävänkin hankalaa… Tämä saattanee käydä ilmi myös valmiista töistä.

Näin avausviestissä voin kertoa myös sen, että kaikki kuvat ovat myynnissä ensimmäiselle kysyjälle. Hinta on aiheesta ja muusta riippumatta kympin kappale, sisältäen postituskulut, mutta EI kehystystä. Kannattaa siis ottaa yhteyttä heti jos näkyy omaa silmää miellyttävä ja omaa sisustusta täydentävä pieni maalaus.

Mutta pidemmittä puheitta tervetuloa tutustumaan kesääni dailyjen muodossa!

(Aloituskuvana nopeat luonnosleikittelyt, joiden mallina on sama valokuva kuin ensimmäisessä dailyssä. Mallina toiminen kuvan on ottanut nimimerkki CitronVert deviantARTissa. Pahoittelen todella huonoa kamerakännykkäkuvaa.)

2 lukijaa piti tästä.