Issikoita, issikoita... (VV #35 & KK #36)

Issikoita, issikoita… (VV #35 & KK #36)

Äsh, vaikka kuinka lupailin VV- ja KK-postauksia syyskuussa olen taas myöhässä! Olisihan se pitänyt jo oppia, etten ole niin hyvä.

Nyt kuitenkin on postattavaa! Olen viime viikon lomaillut ja stressannut syksystä. Tuntuu jotenkin siltä, että olisi ollut kaikki jutut ihan ‘holdilla’, mutta ehkä se taas tästä. Jotain olen jopa maalaillut… (30 day challengekin loppu, katsotaan koska saan ne postattua! Ei voi olla ihan näin vaikeaa tallennella niitä web-käyttöön…)

Tämä on se vanha shettis muokattuna issikaksi… Ja oriksi.

Ruunihallakko islanninhevonen. Koin kauheasti ongelmia, mutta valmis mikä valmis.

Näiden lisäksi olen hieman tökkinyt muutamaa muuta eteenpäin — ja niistäkin moni issikoita. (Kyllä, tämä on kaikki, mitä nyt irtoaa KK-postauksesta!)

Tällainen voikko islanninhevonen. Katsotaan, mitä taustasta vielä tulee. (Walkkis seuraa perästä.)

Mitähän muuta?

Huomasin joskus viime kuussa, että tilauslistalleni mahtuu vain 2-3 joulutilausta tänä vuonna. Ja sekin menee tiukalle. Kannattaa siis ottaa yhteyttä, jos sellaiset kiinnostaa… (Hyvin pieni ja vaatimaton vihjaus. ^^)

Olen kovasti miettinyt vuosinäyttelyn töitä sekä sitä, mitä oikeasti haluaisin maalata. Siis mitä tehdä ns. omiksi töikseni. Haluaisin osata maisemia, mutta haluaisin tehdä myös ihmisiä… Joka tapauksessa luen vain vanhoja taidelehtiä ja haaveilen kateellisena jonkinlaisesta taidosta.

Lisäksi olen pohtinut kuvakirjan tekemistä. En vain osaa löytää sitä yhtä ja ainoaa tyyliä, jolla lähtisin toteuttamaan. Olen taas hyvin inspiroitunut kuvakirjoista, katsotaan, saanko itse mitään aikaan.

Blogiin olisi useampikin juttu kirjoitettuna, mutta artikkelikuvien aikaansaaminen tuntuu aika ylivoimaiselta tehtävältä. Kauhulla katselen joitakin tekstejä, joissa puhutaan huhtikuun asioista, enkä vieläkään ole saanut niille kuvia! No, onhan ne ehkä sitten huvittavalla tavalla vintagea kun saan joskus julkaistua.

Ajattelin pikapuoliin laittaa pystyyn myös rintanappiprojektin. Olen ihan hullaantunut! Niitä olisi niin kiva tehdä. Alustavasti ajattelin arvontaa, jossa pyydän ehdotuksia tehtävistä roduista/väreistä ja jossa sitten arvon muutaman ilmaisen ehdotetun kappaleen. Katsotaan koska ehdin sinne saakka.

Voi kun on niin paljon kaikkea mitä haluaisi tehdä ja osata, mutta niin hirveän vähän aikaa!

Mutta ehkä nyt on palattu syksyyn ja säännöllisiin postauksiin. Sunnuntaihin!

3 lukijaa piti tästä.