Hitaus on toinen nimeni, l. KK #38

Hitaus on toinen nimeni, l. KK #38

En oikeastaan edes tajunnut, että tässä on mennyt jo kaksi (!!) viikkoa edellisestä postauksesta. Olen ollut tuhottoman kiireinen ja stressaantunut. Jos ei tällä elämäntyylillä liho ja hanki vatsahaavaa, niin ei sitten melkein millään. Tai ainakaan en kaipaa edes tietoa sellaisesta ohjelmasta.

En ole juuri saanut merkittävyyksiä aikaan. Tai oikeastaan voinette sen päätellä yltä (ei ihan ajankohtainen kuva, mutta se nyt sattui olemaan valmiiksi tehtynä). Pidän väreistä, katsotaan kuinka lopulta käy.

Muissa uutisissa:

Kävin purkamassa taas yhden näyttelyn. Kaksi työtä (esillä oli 7) muutti uuteen kotiin, jesh!
(Päivitin aikaisemmin Myytäviä töitä, jossa on nyt jo pari ko. näyttelystä vapautunutta kuvaa. Loput pitäisi lisätä pikapuoliin.)

Aloitin akateemista piirtämistä. Oy vey, Singer Sargent I am not. Pitäisi oikeasti taas harjoitella hiilipiirtämistä. Ja mikähän siinäkin on, etten osaa tätäkään vähää piirtää istualtani? Pitää hankkia korkeampi teline, nyt meni työ ihan keturoilleen kun paperi oli liian alhaalla.

Päätin sulkea tilaukset vuoden lopussa ainakin muutamaksi kuukaudeksi. Tahdon keskittyä omiin projekteihin, joihin minulla ei ole ollut juuri aikaa tilauksia tehdessä. Jos siis olet ajatellut tilata jotain, ota yhteyttä ja varaa aika! (Vanhojen asiakkaiden tilaukset ja tarjoukset toimivat normaalisti myös 1.1.2012 jälkeen.)

Aloitin loppuvuoden näyttelytöiden tekemisen. Siis fyysisen tekemisen: ideoita olen kerännyt jo maaliskuusta, pohjat pohjustettu ja sommitelmat suunniteltu.

Ideoita on ihan valtavasti. Tekee mieli tehdä montaa juttua ja kokeilla ainakin neljää muuta! Aika vain on vähän ongelmallista. Toivotaan, että ehdin tekemään viime vuodeksi suunnitteleman joulukalenterini. Se olisi oikeastaan ainoa “oma” projekti, jonka tänä vuonna haluaisin vielä tehdä.

Näiden lisäksi olen kovasti miettinyt ensi vuoden tavoitteita ja harjoittelukohteita. On varsin vaikeaa valita, mutta ainakin on kirkastunut se, että haluan blogata nämä asiat yksitoiskohtaisemmin ja selkeästi. Toisin kuin tälle vuodelle.
(Tänä vuonna tavoitteenmäärittelyn virkaa ovat toimittaneet “Blogin korkkaus” ja “2011 dedislista” — artikkelit linkittämättä, koska en halua, että menette niitä lukemaan! ;D Ei nyt sillä, että olisin jotenkin kaukana niistä asioista, ei mitenkään…)

Lupailin joitakin postauksia sitten kirjoittaa seuraamistani taideblogeista. Se juttu on työn alla, kuten myös aiheet mm. inspiraatiosta ja idealismista sekä useampi walkkis…

+ sitten jossain vaiheessa jaksan editoida blogin ulkoasun loppuun ja tehdä kaksikieliset postaukset/koko blogista kaksikielisen. Lupaan.

Be the first to like.