Kaksi viikkoa aikaansaamattomuutta... (VV #40)

Kaksi viikkoa aikaansaamattomuutta… (VV #40)

Uskomatonta miten hitaasti sitä saa mitään tehtyä! Ja on ihan hirveää, kun tekee mieli tehdä kaikkea koko ajan, mutta ei vaan muun “elämän” vuoksi pysty!

Mutta, sainpahan ainakin issikan valmiiksi. Senkin kanssa tuli sitä samaa ongelmaa, josta olen kärsinyt: jossain vaiheessa vain tökkäsee, enkä osaa ja sitten halua jatkaa. Jos tämä kuva ei olisi ollut tilaus, olen ihan varma, ettei itsekurini olisi riittänyt loppuunviemiseen. Ärsyttää!

Sen lisäksi sain tallenneltua suht kivan version liian kauan roikkuneesta kuvasta:
… vielä kun saa valmiiksi!

Muissa uutisissa

Joulutilaukset. Enää yksi slotti tarjolla! Jos on joku kiinnostunut, kannattaa ottaa yhteyttä.

Aletilauksia. Lisäksi otan muutaman (2-5 kappaletta? en ole päättänyt) tilausta koirista alennettuun hintaan. Haluan kasvattaa portfoliota ja harjoitella, ja kun koiria aina välillä kysellään, niin ajattelin laittaa tarjouksen. Hinnat ovat 10-50 prosenttia normaaleja tilauksia edullisempia. Toimintaperiaate on “sika säkissä”: mitä enemmän vapautta, sen halvemmalla irtoaa. Tekniikkaa/tyyliä saa toivoa, koon (tai maksimihinnan) voi määritellä.
Todennäköisesti tulen tekemään usemman version samasta aiheesta (= yhdestä koirasta), joista tilaaja saa valita haluamansa lunastettavaksi (ja jos sattuu useampi mieleinen, niin vaikka kaikki).
Kuvat teen slottien varausjärjestyksessä kun saan muun listani tyhjäksi. Kuvat menevät siis reilusti yli vuodenvaihteen (haluaisin sanoa maaliskuu). Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä sähköpostitse kayhmk @ gmail.com.

Näyttelytyöt. Päätin, etten viitsi vaivautua. Aihe ei ole niin inspiroiva, en saa arvonäyttelyä meriittejä ajatellen, olen muuten niin kiireinen ja stressaantunut sekä tilauslistani on ruuhkainen. Ehkä teen yhden ajattelemistani töistä piankin, ehkä en koskaan mitään.

Käyntikortitkin pitäisi joskus saada aikaan… Vaikeaa, perin vaikeaa!

Ja lopuksi: Stockmannilla oli Hullut Päivät. Niillä oli maalauspohjia. Pohjia sai rahaa vastaan. Loput voitte arvata. Syvä huokaus.

4 lukijaa piti tästä.