Hitauden pitäisi olla ensimmäinen nimeni (l. olematon VV ja KK #39)

Hitauden pitäisi olla ensimmäinen nimeni (l. olematon VV ja KK #39)

Huh, mihin tämä aika lentää? Mitään en saa aikaiseksi, puhumattakaan valmiiksi.

No, näyttelytöitä pohjustin ja alusmaalasin. Ollaan tyytyväisiä siitä.

Tilauksissa ongelmoin arabin kanssa, se ylhäällä. Joskus kun tätä viimeksi tein (kesällä…) tajusin, että olin valottanut päin seiniä ja meni isosti uusiksi. Tässä kuvassa kaikki korjaukset ei vielä ole valmiina, mutta vähän jo parempi. Mallikuvaan verratessa näette varmaakin, että olen eksynyt vähän kauas. Mutta toivotaan, että saisin pian valmiiksi ja kelvoksi!

Issikoiden lomassa (3 kpl) bongasin foorumilta kyselyn piirtää moriesian. Oli pakko piirtää nopea luonnos (n. 20 minuuttia) ajatuksella “moriesian? jos laitan puolet friisiä ja puolet morgania, SE ON LOISTAVA.”. Huomautettakoon, etten ole koskaan ennen piirtänyt moriesiania saati morgania. Tulokset voisivat olla hieman paremmat jos olisin edes googlettanut. Mutta sanotaan vain “LOL” ja jätetään tämä tähän.

On with the show!

1 lukija piti tästä.