30 Rock (miinus 25)

30 Rock (miinus 25)

Edellisen kerran asetelmaharjoituksen innostamana tällä viikolla jokaisen oli määrä valita yksi esine, josta tehdä tarkempi(a) tutkielmi(a). Taustatarinana oli kertomus siitä, että joskus tällaisia tutkielmia joutuu tekemään jopa satoja.

Koska olen omalaatuinen ihminen, tuohan innosti valtavasti.

Joten valitsin kiven.

Josta ajattelin tehdä 30 erilaista tutkielmaa.

Voitte arvata miten kävi.

Nämä ovat siis kaikki siitä viimekertaisesta samperin kivestä, eri kulmista. Ison kiven tein vasta myöhemmällä kerralla, tarkoituksellisesti, sillä pienten kivien kanssa tuli jo turhautumiskynnys täyteen. Että voi olla pieni esine vaikea!

Kivitutkielmien seuraksi aloitin myös valkoisen simpukankuoren tekemistä, mutta sen esittelen sitten kun edetään sen valmistumiseen.

Be the first to like.