Pikapäivitys kuulumisista

Pikapäivitys kuulumisista

Tervehdys taas kaikille. Viime postauksessa (tilauksia vielä tarjolla!) jo vähän sivusinkin sitä, että blogihiljaisuus on ollut ihan suunniteltua, eikä tule olemaan ikuista. Totaalihiljaisuus taitaa loppua tähän postaukseen, sillä vanhoja juttuja olisi tarkoitus lisätä blogiin vähitellen. Syynä toki se, että vuoden vaihtuessa saa nopeammin siirryttyä uusiin asioihin.

Tässä vaiheessa kuitenkin yksi uusi työ. Selailin hevosblogeja ja erinäisten mutkien kautta törmäsin blogiin Täysiveristä elämää, jossa oli sattumalta piirrustuskisa avoinna. Voitte arvata, että selailupäiväni oli myös dedispäivä. Hevonen vain todella iski, aivan superkaunis (ts. komea!) ja tyylikäs.

Joten yötä myöten maalaamaan ja aikaa tuli tällainen väkerrys:

(öljy kankaallepingotetulle paperille, 20×20 cm)

Yllättävää oli, että ehdin mukaan ja että vielä voittokin napsahti kohdalle! Vau.

Vaikken olekaan tähän työhön oikein millään tasolla tyytyväinen, olen taas ajatellut enemmän sitä, että pitäisi pystyä maalaamaan enemmän öljyvärein. Ei se siitä helpotu vain itkemällä, pitää tehdä ja itkeä.

//edit. Unohtui se melkein tärkein: koneeni sanoi poks, joten nyt sormet ristissä toivon (ja itken tätäkin!), että saan kaikki vanhat ja keskeneräiset uudet digityöt takaisin. Voi miksi ei voi ihminen käyttää sitä Dropboxia!

Be the first to like.